FAQ

 

Hvor kan jeg kjøpe FlipBelt?

 • Se listen over våre forhandlere. Vi har ikke vært lenge i Norge ennå, så vi holder fortsatt på med å få FlipBelt ut til butikker i hele landet. Om du ønsker at FlipBelt skal selges i ditt område, må du gjerne anbefale oss til din favorittbutikk. :o)
 • FlipBelt selges også på nett her.

Vil telefonen min få plass?

 • FlipBelt er ca 8 cm bredt og har stretch, så alle smarttelefoner vil få plass. Store telefoner som Samsung Galaxy Note 2 vil få plass, men det blir trangt.
 • Det blir litt trangere om du har deksel på telefonen, men det blir plass. iPhone 5 får fint plass med deksel, uten at det blir trangt. Gummideksler kan feste seg litt til stoffet, så for å få telefonen enklere inn og ut anbefales en aLOKSAKpose.

Hvordan vet jeg hvilken størrelse jeg skal velge?

 • Det spørs litt på hvordan du foretrekker at beltet skal sitte. Mange løpere liker at det sitter stramt på hoftene, mens andre ikke orker å ha på noe som strammer og vil ha det løsere. En tommelfingerregel er er at bruker du normalt L der du ønsker at beltet skal sitte (midje eller hofter), så kan du også velge L i FlipBelt. Ta gjerne en titt på vår størrelsesguide.
 • Du kan også besøke en av våre forhandlere for å prøve FlipBelt der.

Vil FlipBelt skli opp og flytte på seg?

 • Tilbakemeldinger vi får er at Flipbelt er så bra fordi det holder seg på plass. Det sklir ikke og man tenker ikke over at man har det på. Siden det er en hel tube vil ikke beltet sitte skjevt. Dette er viktig siden det sørger for at beltet ikke hopper med resultat at det vil skli oppover. FlipBelt har stoff rundt hele slik at det sitter godt. Dessverre er det likevel sånn at enkelte kroppstyper opplever at alt sklir opp, også FlipBelt. Da anbefaler vi deg å prøve en mindre eller større størrelse, kanskje det hjelper. Vi har ytterst få returer og alle tilbakemeldinger vi får går på hvor godt det sitter, hvor enkelt det er og at man knapt merker at det er der. :o)
 • Du kan også besøke en av våre forhandlere for å prøve FlipBelt der, for å kjenne selv hvor godt det sitter.

Er FlipBelt vanntett?

 • FlipBelt er ikke vanntett. Det er laget av et hurtigtørkende, fukttransporterende materiale så litt svette vil ikke sette seg i beltet. Hvis du har FlipBelt i kontakt med huden eller om du svetter veldig mye, kan svetten gå gjennom. Skulle FlipBelt ha vært laget i et vanntett materiale ville det ikke ha vært så pustende og så behagelig som det er nå. Vi anbefaler å legge telefon og / eller mp3-spiller i en vanntett aLOKSAKpose hvis du skal ut i regnet eller om du svetter mye.

Ligger tingene mine trygt? Vil noe falle ut siden åpningene ikke er lukket?

 • Ja, de ligger trygt. For småting som mynter, medisiner o.l. anbefales det at de legges i en liten mappe, plastpose eller en aLKOKSAKpose – som du også kan ha telefonen din i. Små ting kan flytte litt på seg, så vær varsom når du tar ting inn og ut av beltet. FlipBelt er designet for at det skal være enkelt å ta ting inn og ut, men bli gjerne vant til det på korte turer før du tar det med ut på langtur. Husk å velge riktig størrelse, samt å flippe beltet rundt slik at åpningene kommer innover og innholdet ligger helt trygt.

Brukes FlipBelt kun til trening?

 • Nei. FlipBelt er veldig allsidig i bruk. Det er laget for løpere, men det fungerer også like fint på treningssenteret og til annen fysisk aktivitet. Det er også veldig kjekt når du er ute på reise. Da har du telefon og det du trenger lett tilgjengelig, samtidig som det ligger trygt inntil kroppen din med åpningene innover. Det har et slankt utseende og vil ikke synes under klærne. FlipBelt er også veldig fint på turer med hunden. Vi får også tilbakemeldinger fra kunder som bruker det til insulinpumpe.